Policy

Policy offerttjänst arkitektstockholm.com

Offertjänsten som du hittar på den här hemsidan är ett samarbete mellan arkitektstockholm.com och företaget ServiceFinder.

Om du inte har sett tjänsten redan så hittar du den här, det är formuläret där du fyller i dina uppgifter och vilket jobb du vill ha utfört som utgör själva samarbetet. Tjänsten fungerar som en förmedlare mellan personer både privata och juridiska personer och tjänsteförmedlare. När någon fyller i formuläret med de relevanta uppgifterna som efterfrågas så skickas uppgifterna och förfrågan på ett prisförslag till företaget ServiceFinder, företag som är anslutna till deras tjänst och som är tänkbara att kunna utföra det beskrivna jobbet får se din förfrågan och kan utifrån det skapa en verklighetstrogen offert. Ju mer uppgifter om jobbet du lämnar desto verklighetstrognare offert får du oftast. När ett företag vill lämna en offert till dig så får de tillgång till dina kontaktuppgifter för att kunna göra så, det är endast i det här steget dina kontaktuppgifter delas med andra. När du fyller i formuläret får du bland annat ange hur du vill bli kontaktad och när du vill bli kontaktad. Du kan välja att bli kontaktad via telefon eller via e-post och vid vilken tid som du föredrar att bli kontaktad. Du har möjlighet att få upp till 5 st offerter från företag, i det här fallet av arkitekter. Förfrågan är för dig helt gratis. Du betalar alltså ingenting för att skicka in formuläret och be om en offert.

När du skickar in formuläret så skapas ett konto åt dig direkt hos ServiceFinder som gör det möjligt för dig att följa vad som händer med din förfrågan. I ditt konto kan du se vilka företag som har gett dig offerter och du kan även läsa kundomdömen om dessa företag för att bättre kunna skapa dig en bild av hur de har utfört jobb tidigare.

Om du redan har skapar ett konto och vill logga in så kan di göra det här: www.servicefinder.se/inloggning

Har du fler frågor om tjänsten eller företaget ServiceFinder kan du kontakta dem på telefon nummer: 08-653 00 00 eller på deras e-post info@servicefinder.se

Information om ServiceFinder

Företaget ServiceFinder startades 2010 och har sedan dessa levererat över 250 000 offerter och är därför en av de största tjänsteförmedlarna i Sverige. Deras populäraste kategorier är bland annat flyttstädning, målning, husbesiktning, renoveringar av olika slag badrumsrenoveringar ligg högt upp. De har sammanlagt 137 st olika tjänstekategorier. ServiceFinder levererar och förmedlar offerter till konsumenter som vill ha ett arbete utfört från företag som kan utföra tjänsten.

ServiceFinder tillhör den norska mediekoncernen Schibsted Media Group. Deras största samarbetspartners är Bloket, SvD, Aftonbladet.

För mer information
• Besök www.servicefinder.se
• Läs ServiceFinders användarvillkor för konsumenter
• Läs ServiceFinders sekretesspolicy